Białe wytrawne wino gronowe o aromatach chleba przechodzących w tony jabłkowo-orzechowe z nutą brzoskwiniowego syropu. Dojrzałe, żywe z oryginalnym finałem renetowym. podawać jako aperitif lub do dań z warzyw. Temperatura serwowania: 10-12°C alk. 12,5% obj. Degustacja: Kolor: Jasno-złoty z zielonkawym odcieniem. Aromat: Wyczuć można skórki z przejrzałego... Białe wytrawne wino gronowe o...
Białe wytrawne wino gronowe. Aromat kwiatów polnych i owoców. Wino okrągłe i wyraziste o długim finiszu. Podawać ro ryb i drobiu. Temperatura serwowania: 10-12°C alk. 13,5% obj. Degustacja: Kolor: Jasno-złoty Aromat: Wyraźne owoce: dojrzała gruszka, jabłko, pestki, pigwa oraz aromat egzotycznych kwiatów. Poza tym w tle lekko ujawniają się owoce... Białe wytrawne wino gronowe. Aromat...
Czerwone wytrawne wino gronowe o ciemnoczerwonym kolorze. W smaku pełne, znakomicie zrównoważone o pikantnych i złożonych aromatach pieprzu, wanilii, dojrzałych owoców oraz dębu. Długi i przyjemnie garbnikowy finisz.Wyjątkowe wino! Podawać do mięs z grilla, dziczyzny i serów. Temperatura serwowania: 16-18°C alk. 13,5% obj. Degustacja: Kolor: Nasycony... Czerwone wytrawne wino gronowe o...
Czerwone wytrawne wino o złożonym nosie, w którym dominują: czarny bez, lukrecja, wanilia oraz nuty jeżyn z odrobiną pieprzu kajeńskiego. W smaku wyczuwalne dojrzałe owoce leśne, pełne, znakomicie zrównoważone. Finał eukaliptusowo-żywiczny. Podawać do dań z wieprzowiny, baraniny i serów. Temperatura serwowania: 18°C alk. 13,5% obj. Degustacja: Kolor:... Czerwone wytrawne wino o złożonym...
Czerwone wytrawne wino o złożonym nosie, w którym dominują: Gęste aromaty z soczystą owocowością (wiśnie, maliny). Giętkie i dość treściwe, ale zachowuje przyjemną owocowość, lekkość. W smaku "Chłodne", odrobinę surowe, z ładnie zaakcentowanymi taninami oraz dobrą kwasowością Podawać do dań z wołowiny, dziczyzny oraz dojrzałych serów. Temperatura... Czerwone wytrawne wino o złożonym...