Brandy dojrzewa 3 lata w beczkach dębowych. Wyrazista nuta suszonych owoców tropikalnych plus lekkie nuty pikantne i korzenne nadają mu charakter. Brandy dobrze poukładana i złożona. W ustach słodka, owocowa, z akcentami wanilii. Brandy dojrzewa 3 lata w beczkach...
Brandy dojrzewa 5 lat w beczkach dębowych. Sporo tu korzenności, pikanterii i nuty lakierowej. Są także suszone morele, figi, skórka pomarańczy oraz nuty propolisu. W ustach wyrazista. W finiszu ujawnia się waniliowa beczkowość, orzechy laskowe, sucha trawa, polne kwiaty. Brandy dojrzewa 5 lat w beczkach...
Produkowane według starych receptur Sarajishvili z destylatu dojrzewającego przez 5 lat. Brandy o bursztynowym kolorze i przyjemnych aromatach prażonych migdałów, kwiatów polnych i dębiny. W smaku przyjemne, harmonijne. Produkowane według starych receptur...
Brandy dojrzewa w beczkach dębowych przez 6-8 lat. Kolor jasnego bursztynu. W aromatach łatwo wyczuwalna wanilia, suszone kwiaty, wrzos, lakier, korzenie, jodyna i ciekawa zachęcająca nuta apteczna. W ustach wyważona i przejrzysta. Smaki łagodne, zwięźle i intensywnie poukładane: korzenno-waniliowe, plus suszone morele i miód spadziowy. Finisz łagodny,... Brandy dojrzewa w beczkach dębowych...
Brandy dojrzewa w beczkach dębowych przez 6-8 lat. Kolor jasnego bursztynu. W aromatach łatwo wyczuwalna wanilia, suszone kwiaty, wrzos, lakier, korzenie, jodyna i ciekawa zachęcająca nuta apteczna. W ustach wyważona i przejrzysta. Smaki łagodne, zwięźle i intensywnie poukładane: korzenno-waniliowe, plus suszone morele i miód spadziowy. Finisz łagodny,... Brandy dojrzewa w beczkach dębowych...
Brandy dojrzewa 8-10 lat w dębowych beczkach. Kolor nasycony, klasycznie herbaciano-bursztynowy. Aromaty gładkie, czyste i wyważone. Dominuje nuta korzenna, jest także miód wrzosowy, czarna herbata, piernikowe podbicie. W ustach lekka korzenność (cynamonu) i rejestry przypominające kolonialny skład z korzeniami. Brandy dojrzewa 8-10 lat w dębowych...
Brandy dojrzewa 8-10 lat w dębowych beczkach. Kolor nasycony, klasycznie herbaciano-bursztynowy. Aromaty gładkie, czyste i wyważone. Dominuje nuta korzenna, jest także miód wrzosowy, czarna herbata, piernikowe podbicie. W ustach lekka korzenność (cynamonu) i rejestry przypominające kolonialny skład z korzeniami. Brandy dojrzewa 8-10 lat w dębowych...
Brandy dojrzewa 8-10 lat w dębowych beczkach. Kolor nasycony, klasycznie herbaciano-bursztynowy. Aromaty gładkie, czyste i wyważone. Dominuje nuta korzenna, jest także miód wrzosowy, czarna herbata, piernikowe podbicie. W ustach lekka korzenność (cynamonu) i rejestry przypominające kolonialny skład z korzeniami. Brandy dojrzewa 8-10 lat w dębowych...
W skład kompozycji wchodzą destylaty 14-30-letnie. Brandy ma delikatny, bursztynowy kolor. W aromatach dominuje szlachetna, wyważona nuta korzenno-czekoladową, jest lekko pieprznie. Z czasem wybrzmiewają nuty orzecha, mocno suszonych owoców, daktyli a także odrobina wanilii i czekolady. W ustach zwięzłe, zbudowane na wytrawnej nucie, korzenne. Wyczuwalne... W skład kompozycji wchodzą destylaty...
W skład kompozycji wchodzą destylaty 14-30-letnie. Brandy ma delikatny, bursztynowy kolor. W aromatach dominuje szlachetna, wyważona nuta korzenno-czekoladową, jest lekko pieprznie. Z czasem wybrzmiewają nuty orzecha, mocno suszonych owoców, daktyli a także odrobina wanilii i czekolady. W ustach zwięzłe, zbudowane na wytrawnej nucie, korzenne. Wyczuwalne... W skład kompozycji wchodzą destylaty...
Jeden z najbardziej wyrafinowanych produktów, Sarajishvili Extra stanowi wyjątkową kompozycję 40-50 letnich destylatów wytwarzanych z unikalnych gruzińskich odmian winogron i dojrzewających przez wiele lat w starych piwnicach destylarni. Jeden z najbardziej wyrafinowanych...
Year: 1973Region: Kakheti, Kvareli region, Shilda-Eniseli micro zone.Grape species: Rkatsiteli Color: from clear brown color goes to gold;Aroma: versatile, fruit and flower smells harmoniously blends with picante oak wood tonesTaste: pleasant, refined, with slight taste of caramel and oak wood. Year: 1973Region: Kakheti, Kvareli...