Niezależnie od faktu, że Gruzja to kolebka wina, historia Czaczy, mocnego napoju alkoholowego destylowanego z winogronowego moszczu, jest dość krótka i zaczyna się w pierwszej połowie dziewiętnastego wieku. Mimo tego, niektóre źródła donoszą, że pierwsze urządzenia do destylacji dotarły do Gruzji z Persji w średniowieczu. Telawska Piwnica Win zaczęła... Niezależnie od faktu, że Gruzja to...
Niezależnie od faktu, że Gruzja to kolebka wina, historia Czaczy, mocnego napoju alkoholowego destylowanego z winogronowego moszczu, jest dość krótka i zaczyna się w pierwszej połowie dziewiętnastego wieku. Mimo tego, niektóre źródła donoszą, że pierwsze urządzenia do destylacji dotarły do Gruzji z Persji w średniowieczu. Telawska Piwnica Win zaczęła... Niezależnie od faktu, że Gruzja to...
Chacha Mtsvane posiada charakterystyczne dla tego szczepu aromaty oraz zrównoważony, łagodny smak. Chacha Mtsvane posiada...
Chacha Barrique powstała dzięki klasycznej metodzie podwójnej destylacji. Przez około 6 miesięcy dojrzewa w beczkach dębowych... Chacha Barrique powstała dzięki...
Niezależnie od faktu, że Gruzja to kolebka wina, historia Czaczy, mocnego napoju alkoholowego destylowanego z winogronowego moszczu, jest dość krótka i zaczyna się w pierwszej połowie dziewiętnastego wieku. Mimo tego, niektóre źródła donoszą, że pierwsze urządzenia do destylacji dotarły do Gruzji z Persji w średniowieczu. Telawska Piwnica Win zaczęła... Niezależnie od faktu, że Gruzja to...
TIKHARI to efekt kilkunastu lat prac laboratoryjnych w zakładzie Sarajishvili w Tbilisi, jak zrobić wysokiej klasy alkohol, będący maceratem wysuszonych przegródek z wnętrza orzecha włoskiego. Alk. 40% TIKHARI to efekt kilkunastu lat prac...